Це ще не кінець

Автор | 14.08.2020

Вночі ми оголосили результати голосування, але конкурс ще не завершено! Чекайте на анонси майстер-класу, церемонії нагородження, ВЕЛИКЕ опитування та імена тих, чиї твори відібрано для публікацій.

7 коментарів до “Це ще не кінець

  1. Учасник

    А таблиця результатів всіх робіт буде?

  2. starfort Автор публікації

    Так, Учасник, ми зробимо таку таблицю.

  3. Інь

    Пройшов всього лиш день без конкурсу, а я вже сумую за його атмосферою. Дякую вам, організатори, що створюєте таку чудову атмосферу і можливість знайти свого читача, вислухати конструктивну критику!
    Дуже рада, що це ще не кінець.

  4. Учасник і читач

    Дякую організаторам за чудовий конкурс.
    Велика кількість учасників – натяк на те, що потрібно більше космічної тематики 🙂
    Як на мою думку, то не вистачає конкурсу на фантастичне оповідання на вільну тему. Тематичне обмеження значно скорочує потенційну кількість учасників. Вільна тема – хоча б раз на рік. Було б класно по конкурсу на сезон року. Два – традиційні тематичні конкурси, один – конкурс на мініатюри, і ще один – на вільну тему. Крім того, що обмеження в тематиці відлякує частину потенційних конкурсантів, іноді бачиш, прям з біллю в серці, коли хороше, навіть дуже хороше оповідання, але тематика зовсім інша, і автор “примазує” його до теми, пише якісь недоречні вставки. І це страшенно спотворює хорошу оповідь. А автору, очевидно, ну дуже кортить виставити свій шедевр на розгляд публіки. Дуже хочеться бачити конкурс на вільну тему!
    І знову ж таки, якщо конкурс тематичний, то як можна раніше анонсувати тему. Бо учасникам так і свербить писати між конкурсами, і іноді оповідання просто “підганяється” під тему, що знову ж таки впливає на якість.
    Думаю, що шановні учасники підтримають мою пропозицію. Або ж будуть критикувати. Хочеться дізнатися Вашу думку.

  5. Саша

    Biльна тема – це здорово, але щось менi пiдказує, що все одно будуть коментарi, що оповiдання не вiдповiдає темi (

  6. Учасник

    До Саша :
    Комент під текстом: “Мені здається, що ваша тема не достатньо вільна чи оригінальна”)))
    А якщо чесно, то в критиці завжди є щось суб’єктивне і це нормально. Треба просто навчитись бачити що саме тобі може принести користь

  7. Саша

    Саме так. Це друга причина, чому беру участь в конкурсах (2. користь вiд коментарiв: фiдбек, конструктив та настрiй). Але суб’єктивiзм такий потiшний, що став четвертою причиною участi в конкурсах )

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *