Щось було не так? Розкажи про це!

Автор | 26.08.2020

Вітаємо, друзі! Організатори перечекали довгі вихідні і повертаються до вас із всім, що обіцяли. Вже завтра ми почнемо розсилати листи із запрошеннями на майстер-клас та після підтвердження згоди оголосимо прізвища.
А зараз допоможіть нам проаналізувати що вдалося цього разу, а що ні – пройдіть коротке опитування. Це не забере у вас багато часу.
Дякуємо, що залишаєтесь із нами.

 

2 коментарі до “Щось було не так? Розкажи про це!

  1. Учасник і читач

    Відповів на питання. Дещо з відповідей напишу тут для публічного простору.

    Про незручність оцінювання:
    Незручність оцінювання, як на мене, полягала в тому, що було дуже багато творів для оцінки і не так багато часу. Якщо в першому турі на це давалось цілий тиждень, то у фіналі – лише 4 дні на 20 творів. А фінал – це все ж певна відповідальність. Думаю, терміни оцінювання повинні бути більш гнучкими і збільшуватись у разі великої кількості конкурсантів.

    Про вдосконалення конкурсу та нові проекти:
    Хоча б раз на рік – конкурс на вільну фантастичну тему. в коментаріях під оголошенням “Це ще не кінець” я (під ніком Учасник і читач) пояснив чому так вважаю. Думаю, це буде краще і для розвитку конкурсу і для самих учасників. Просто не стримуйте молодих талантів до польоту фантазії). Тематичний конкурс, думаю, трохи лякає початківців, не дозволяє реалізувати ті “заготовки”, які вони, можливо, вже довго тримають у своїй голові. А коли вони будуть мати трохи більше досвіду, то сміливо будуть брати участь у тематичних конкурсах, цінність яких, безумовно, я вважаю повинна бути набагато більшою.

  2. rosava

    Не зовсім згодна з попереднім коментарем щодо вільної теми для початківців. Не так багато початківців тримають в голові якісь заготовки. Кажу це з досвіду відвідувань сходин Клубу Анонімних Авторів. Мета цих сходин — сісти і написати текст на задану ведучим тему, а потім його обговорити. 90% учасників, які переважно є початківцями в прозі, задоволені мати чітку тему. Це змушує їх зосередитися на письмі, а не мріяти про гіпотетичний текст. Типовий відгук учасника: “Сам би я ніколи не задумався про це, а тут поставили тему — і я замислився про це й написав текст”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *