ІІ тур голосування конкурсу «Маленький крок»

Автор | 21.08.2019

Завершений перший тур голосування. За його підсумками до фіналу потрапили наступні оповідання (наведені в алфавітному порядку):

  • Втручатись не можна спостерігати
  • Вийти заміж за марсіянина
  • Вітер
  • Дороги, що нас обирають
  • Маленький крок Селіни
  • Несподіване відкриття
  • Нудна поїздка
  • Олімпійський резерв*
  • Останнє правило
  • Перший пішов
  • Прояв людяності
  • Реквієм
  • Ретро
  • Сувора заборона
  • Таємниця завіси
  • Тріумф*

* Оповідання набрали рівну кількість балів, проте не мали жодної оцінки 10 чи 9. Оскільки така ситуація правилами не описана, обидва твори пройшли до фіналу.

Голосування ІІ туру завершується у п’ятницю, 23 серпня, о 22:00. В фіналі мають право голосу автори тільки тих оповідань, які вийшли у фінал.

7 коментарів до “ІІ тур голосування конкурсу «Маленький крок»

  1. пілігрим

    “Останнє правило”, “перший пішов”, “нудна поїздка”, “ретро”, “прояв людяності”, “сувора заборона” і “вийти заміж за марсіянина” – просто немає слів.

  2. Крейда

    Пілігриме,
    Мене теж здивували деякі фіналісти. Може, дехто мудрить при голосуванні, а може, просто на колір і смак товарищ не всяк 🙂

  3. rosava

    Пілігриме, Крейдо, які твори вам найбільше сподобалися, якщо не секрет?

  4. rosava

    Із другої групи, наприклад, найменше виникало питань до “Таємниці завіси”. Інші, як на мене, були справедливо обрані як найрівніші за подачею, структурою та ідеєю. Та ж мініатюрка “Вийти заміж за марсіянина” доволі кумедна і використовує прийом “вривання” автора в основну оповідь. “Нудна поїздка” — теж доволі рівна історія.

  5. пілігрим

    Особисто мені сподобалися: “Таємниця завіси”, “В ім’я пам’яті”, “Вітер”, “Дороги, що нас обирають”. Про колір та смак – це все правильно, але ж …
    Та Все це, звичайно, суб’ктивно. Моя особиста думка, що може бути помилковою.

  6. Крейда

    Rosava, мені сподобались “Музика смерті”, “Таємниця завіси”, “Несподіване відкриття”, “Реквієм” і вагаюсь щодо “Суворої Заборони”. Тож в моєму випадку майже всі фаворити пройшли до фіналу, але пройшли декілька творів, які я зовсім не зацінила, і це нормально.

  7. Автор

    А ще хтось, крім мене :), вже проголосував?

    Прикро, що строки такі стиснуті…
    Ні перечитати, ні покоментувати, ні навіть проголосувати (декому)…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *