Новий конкурс «Маленький крок»

Автор | 20.07.2019

50 років тому корабель «Аполлон-11» здійснив посадку на Місяць. Вперше людство досягло іншого об’єкту Сонячної системи, а фраза Ніла Армстронга увійшла в історію.
Давайте пофантазуємо про те, як маленькі кроки назавжди змінюють історію, можливо, згадаємо про титанічний труд перед ними та наслідки після. Не обов’язково про космос, адже маленькі кроки оточують нас у будь-якій справі. Головне – коротко і фантастично.


Обсяг міні-оповідання має становити від 3000 до 6000 знаків з пробілами.

Прийом творів:
1.08-15.08.19 (до 22:00)

Голосування:
І тур: 16.08-20.08.19
ІІ тур: 21.08-23.08.19

11 коментарів до “Новий конкурс «Маленький крок»

  1. Лідія

    Конкурс цікавий, але нема e-mail куди посилати новелку.

  2. starfort Автор публікації

    [email protected]
    Адреса є у правилах конкурсу на сторінці “Правила конкурсу” 😉

  3. Annet

    Чи будуть призи для переможців? Може збірка якась чи публікація в журналі? Дякую!

  4. starfort Автор публікації

    Частина оповідань з конкурсу буде опублікована у третьому альманасі Зоряної фортеці.

  5. Annet

    Вітаю! Написала оповідання, але так захопилась, що перевищила ліміт знаків…8500. Не охота скорочувати. Можна таке надіслати? Дякую.)

  6. starfort Автор публікації

    Ні, все ж таки треба скоротити. Або написати ще одне 🙂

  7. Annet

    Скоротила до 7-ми. Благаю! Можна таке!! Втратиться цілісність(((

  8. starfort Автор публікації

    Уявіть, будь ласка, що це як багаж у лоукост авіакомпанії. Якщо не входить у визачені розміри, то не входить. 🙂

  9. dzirt312

    Скільки оповідань може надіслати один автор?

  10. starfort Автор публікації

    Три. Про це сказано на сторінці “Правила конкурсу”.

  11. Rembrandt

    Щойно прочитав у правилах, що “Наразі не передбачається проведення творчої майстерні за підсумками конкурсу.” Як же так 🙁 ? Це вже остаточно?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *