Новий конкурс “Експансія”

Автор | 10.07.2020

Ви готові до експансії? Ми починаємо новий конкурс!

Людство вийшло у далекий космос. Земля перетворилася на крихітну блакитну цяточку, колись великі проблеми стали абсолютно нікчемними, а деякі малі – збільшилися до розмірів Всесвіту. З чим ми зіштовхнемося на далекому фронтирі? І якою буде нова експансія? Технічною, соціальною чи може магічною?

Цьогорічний конкурс для нас особливий, стане він таким, сподіваємося, і для учасників. Завдяки нашим партнерам – Видавництво «Навчальна книга — Богдан» та журналу «The Universe Space Tech»  ви можете отримати не тільки диплом та всенародне визнання :), але й значно більше.

Одне з оповідань з тих, що будуть надіслані на конкурс, буде надруковане у №5 журналу «The Universe Space Tech» 1 вересня 2020 року. Це не обов’язково буде переможець конкурсу, тому у кожного є шанс. Для нас дуже важливо відродити традицію друку фантастичних оповідань у періодичних друкованих виданнях та вдвічі приємніше, що на цей експеримент погодився журнал, присвячений космосу, науці та неймовірним відкриттям. Без таких журналів не було б такої історії фантастики, яку ми сьогодні знаємо.

Наш другий спонсор Видавництво «Навчальна книга — Богдан» подарує переможцю конкурсу книгу з циклу “The Expanse” Джеймса Корі, як тільки вийде її переклад українською. А щоб очікування було не таким важким, ще й сертифікат на 250 грн. для купівлі книжок (звісно ж, фантастики!).

А ще кожне оповідання може потрапити у наш наступний альманах, який цього року обов’язково вийде, просто із невеликою затримкою (тут ми теж готуємо сюрприз).

Тож не гайте часу, швидше пишіть оповідання!


*На конкурс приймаються лише оригінальні оповідання, написані автором. Сетінг не може бути запозиченим з інших творів.

Обсяг міні-оповідання має становити від 3000 до 6000 знаків з пробілами. Прохання уважно прочитати правила конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *