«Маленький крок»: І тур голосування

Автор | 16.08.2019

Розпочинається голосування конкурсу фантастичних міні-оповідань «Зоряна фортеця: Маленький крок».

Нагадуємо кілька важливих деталей:
1. Голосування І туру завершиться 20 серпня о 22:00.

2. При голосуванні знаходите у яку групу потрапило ваше найбільше або єдине оповідання, й голосуєте за наступну. Тобто:
Оповідання у групі 1 – читаєте й голосуєте за групу 2.
Оповідання у групі 2 – читаєте й голосуєте за групу 3.
Оповідання у групі 3 – читаєте й голосуєте за групу 1.

3. У голосувальному бюлетені, який спрямовується на адресу [email protected] , ви маєте виставити оцінки від 1 до 10 кожному оповіданню вашої групи читання. При цьому, лише одна мініатюра має отримати 1 бал і лише одна мініатюра має отримати 10 балів. Інші роботи контрольної групи можуть отримати будь-яку цілу оцінку.

4. Щось пішло не так? Пишіть! Краще написати, ніж сумніватися до останньої секунди голосування.

7 коментарів до “«Маленький крок»: І тур голосування

  1. НеоГоголь

    Я правильно зрозумів, що бюлетені пишуться в окремому документі і заповнюються в довільній формі: назва твору і оцінка? І ще, в листі треба вказувати, хто давав оцінки (свої ПІБ чи псевдонім) або достатньо буде електронної пошти?

  2. Rembrandt

    А скільки оповідань з кожної групи проходить до фіналу?

  3. starfort Автор публікації

    Так, все правильно: в довільній формі, назва твору і оцінка. Найкраще надіслати голоси з тієї ж ел.пошти, що й оповідання.

  4. starfort Автор публікації

    З кожної групи виходить по п’ять оповідань.

  5. Tenaria

    Вітаю! Робіт більше 10. Ви сказали, що модна писати будь-яку цілу оцінку. Це означає, що це може бути 0, 11, 12, 13, 14 тільки, чи, наприклад, я можу поставити -1,-5, 100, 27 і тому подібне?

  6. rosava

    *сміється з попереднього коментаря*
    (Треба писати не просто “цілі числа”, а “натуральні” )

  7. starfort Автор публікації

    Кожна мініатюра контрольної групи має отримати оцінку від 1 (найгірша) до 10 (найкраща) балів. Але при цьому лише одна мініатюра має отримати 1 бал і лише одна мініатюра має отримати 10 балів.

    Це означає наступне: ви обираєте з контрольної групи одну мініатюру, яка, на вашу думку, вартує 10 балів. Потім ще одну, яка вартує 1. У вас залишається Х творів. Кожен з них має отримати 2,3,4,5,6,7,8 або 9 балів. “Ціле” означає, що не можна поставити оцінку на кшталт 6,84.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *