Розпочинається ІІ тур голосування

Автор | 12.07.2018

Завершений перший тур голосування. За його підсумками до фіналу потрапили наступні оповідання (наведені в алфавітному порядку):
* Варіації на тему
* Дім-на-хмарі
* Зірковий Мішлен
* Кнопка
* Мрія
* Перший контакт
* Побажання
* Рибний день
* Слава-допоможець
* Так говорив Ґорс

Голосування ІІ туру завершується у неділю, 15 липня, о 21:00. В фіналі мають право голосу автори тільки тих оповідань, які вийшли у фінал.

9 коментарів до “Розпочинається ІІ тур голосування

  1. Людина в капелюсі

    О. Добре, що “Побажання” і “Мрія” вийшли в фінал.
    Власне, так і хотілося. Це я як читач, і притому вдячний, кажу.

  2. Микола Бовкун

    Дякую, Людино 😉 І “Побажання” гарна оповідка. Та тепер узагалі незрозуміло, кому кілка ставити. Бо якісні твори.

  3. один-з-авторів-фінальної-групи

    Це вперше моє оповідання в фіналі… дякую усім, хто поставив вище одиниці… і організаторам конкурсу, що спонукали почухати потилицю і щось написати не таке погане. А питання таке: У бюлетені другого туру має бути дев ять оцінок, тобто, за себе не голосувати, правильно я розумію? Підкажіть, будь ласка, хто тут не вперше…

  4. Людина в капелюсі

    Миколо, ну так тим же конкурс і цікавий. “Злетів”, як-то кажуть. Тепер уболіватиму за своїх фаворитів 🙂
    Один-з-авторів-фінальної-групи, нічого не можу підказати – а от привітати цілком! Успіху вам, бо ж яке з оповідань не було ваше – вони всі гідні!

  5. Оптимістичний Марвін

    3.1 Кожен автор має прочитати всі роботи контрольної групи і виставити оцінки всім мініатюрам (окрім власних, співавторських та робіт співавтора, якщо такі траплятимуться).
    3.2. Кожна мініатюра контрольної групи має отримати оцінку від 1 (найгірша) до 10 (найкраща) балів. Але при цьому лише одна мініатюра має отримати 1 бал і лише одна мініатюра має отримати 10 балів. Інші роботи контрольної групи можуть отримати будь-яку цілу оцінку.
    3.7. Після підбиття підсумків першого туру, автори мініатюр, які пройшли до фіналу, читають роботи решти фіналістів і надсилають координатору конкурсу свої оцінки за тією ж схемою, що і у першому турі.

    тобто відповідь на питання – так, усі крім свого, причому одне обов’язково має отримати один бал, і одне – 10. Інші на власний розсуд.

  6. Зіркохід

    Фіналістам – вітання! РозклАд, як завжди, трохи дивний, деякі твори зі схвальними відгуками лишилися за бортом (і навпаки). Але то зайвий раз доводить, що коментування ніяк не впливає на оцінювання (або навпаки :-)).
    Єдина втіха – мої фаворити таки продерлися. Ура, товариші-панове! 🙂

  7. Автор у розпачі

    і все ж таки щось тут не так… в першому турі досить легко було поставити “одиницю”. А тепер як? Усі оповідання цікаві, менше “5” рука не підіймається ставити. А потім, коли буде табличка з оцінками, це ж не знатимеш, куди очі ховати, що вліпахаєш “1” за якісний твір. Невідомий авторе, це правила винні, а не я, майте на увазі! 🙂

  8. Птиця Сірін

    >> менше “5” рука не підіймається ставити

    “Всім по сто грамів (закреслено) по п’ять, і в школу не підемо” 🙂
    Теж дуже шкода того, кому… Проте обійшлася без “2”, то добре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *